hagberget.blogg.se

om livet på Hagberget

Bananer e gula

Kategori: Allmänt

Bild på vårat hus från idag.
 
I brist på rubrik fick det bli Kristers förslag, vilket inte hade någon begriplig betydelse från helgen :-D
Lördagen städade Krister hela huset medan jag på ren irritation och jävlaranamma hivade in det sista av veden. Hatar det. 23 smökfulla skottkärror. Men nu är skiten inne och ska brännas upp nästa år. Skönt!! Vi vinterstädade ute med så studsmattan är inne, leksakerna instängda i lekstugan och fågelbordet uppsatt. Pressenningarna som legat över veden vek jag ihop och la in.
 
Vi började dagen med frukost som vanligt men var tvungen att gå och fota detta då dimman svepte in.
Vilken idyll.
 
Startade lugnt , varför stressa. Hanna den tokan klär ju ut sig på sitt speviella sätt som vanligt, Klänning, vintermössa och vintervantar med snodd på fötterna . Haha. Hon kan verkligen få en att le.
 
Medan vi donade lite inne så fick de lov att kolla på film på surfplattan, för ovanlighetens skull ganska sams :-)
 
Jag Ian och Hanna gick ut för att Ian skulle få cykla lite. För Veden är ju inne!!!! Så nu kan man göra annat roligt istället. Krister skulle skotta ur "källaren" från massa skräp. Här ville egentligen inte Hanna vara med på bild därav Stopp :-) Men nu har min mamma glömt sin kamera så då följer den med ut och ingen har något val än att vara med ;-)  Gäller att passa på i detta underbara höstvädret som varit i helgen. Bara lite regn i Lördags men idag har det varit solsken och varmt.
 
Snart sex år. Oj vad han växer den rackarns ungen. Men söt är han.
 
Han har blivit riktigt duktig på att cykla nu, han behöver bara bli säkrare på att hålla balansen och bromsa. Stolt är han varje gång han får göra det. Det ska han vara med.
 
Syskonen kikar nyfiket på en snigel med långa ögon :-D och konstiga spret.
 
Krister hittade en groda när han skottade bort skräp. Fick ställa upp som modell såklart men sedan sa jag till barnen att släppa ut honom/henne igen.Kul att se att de är så försiktiga med djur de hittar och ser. Hittills iaf.
 
Trötta barn? i väntan på mat. Näe då de skulle bara vila lite :-D Det blev ungsstekt fläskytterfilè med klyftpotatis och morötter. Dagar som idag då mår man toppen. Lite tråkigt att behöva stå över Birkaresan tillsammans med de bästa. Men pengarna har verkligen bara rullat iväg så det gäller att prioritera. Har ju servat Opeln och imorgon är det Fordens tur. Blä för onödiga kostnader, eller behövliga men ack så tråkiga att lägga ut på ;-) Finns ju roligare saker att lägga pengar på, Hästarna , resor och clinics.
Kommentera inlägget här: